— Boomschors

Voordelen boomschors

  • Onkruid heeft geen schijn van kans: Schors zorgt ervoor dat gedurende langere periode (afhankelijk van soort schors: 2 a 8 jaar ) uw tuin onkruidvrij is en je ook heel wat werk bespaart.
  • Boomschors is een natuurlijk product: een laag boomschors zorgt ervoor dat u geen onkruid meer moet wieden of schadelijke sproeistoffen moet gebruiken.
  • Bescherming bodem tijdens de zomer: uw bodem blijft langer vochtig. Ideaal voor de planten. Blijven langer mooi in de zomer.
  • Bescherming in de winter: de wortels van uw planten zijn beter beschermd tegen de vorst.
  • Als schokdemper in de speeltuin voor de kinderen: Boomschors is een schokdempende veilige ondergrond rond de speeltuigen van uw spelende kinderen.
  • Decoratief: zorgt voor een mooie verzorgde aanblik van uw tuin.Wil je een verzorgde tuin? Wil je een tuin waarin je telkens niet opnieuw al dat onkruid moet wieden of sproeien? Dan is boomschors de ideale oplossing. Wij leveren de boomschors zowel in bulk, bigbags of verpakt.

Hoe boomschors aanbrengen?
Zorg dat de bodem onkruidvrij is. Het onkruid even losharken zodat de wortels los zijn uit de grond is voldoende. Daarna een laag schors invoeren van +/- 10 cm. Hierdoor krijgt onkruid geen schijn van kans om terug te groeien. tip: eventueel kan gebruik gemaakt worden van antiworteldoek. Een laag boomschors van +/- 6 cm is voldoende dan.
Soorten boomschors:
Boomschors kan opgedeeld worden in 2 groepen: de gewone boomschors en de decoratieve sierschors. - De gewone boomschors: is een mengeling van verschillende soorten. Is goedkoper dan de decoratieve sierschors. - De decoratieve boomschors: Dit zijn sierschorsen die een decoratieve meerwaarde geven aan uw tuin. Ze geven je tuin een mooie verzorgde indruk.
Levering
De schorsen worden reeds aan huis geleverd vanaf 1 m³ in gans België. De leveringen gebeuren met een bestelwagen kipper met kipremorque of met combi-vrachtwagen walking floor. Grote hoeveelheden worden geleverd met een vrachtwagen. Verdere leveringen zijn ook mogelijk. Betaling met ecocheques is mogelijk. Indien u echter zelf geen tijd heeft om de schors aan te brengen dan bieden wij u de service om dit voor u te doen.
Hoeveelheid berekenen
Aantal m² vermenigvuldigen met 0,10.